Toplo preporučujemo:

TalidariTalidari - multimedijalna umjetnost, fuzija avangardne umjetnosti i alternativne medicine. Umjetnička ljekarna gdje se nudi multimedijalna umjetnost kao lijek za mnoge poremećaje. Ako želite oslikati neki svoj zid ili trebate umjetničku sliku za svoj dom, posjetite ovu virtualnu galeriju i pronađite nešto po svom ukusu. Osim toga, tu žete pronaći i wellness glazbu uz svirku didgeridoo-a, tekorisnu i zabavnu literaturu.

 

www.pitaj.osvojito.com

www.klinfo.hr - info vodič kroz događanja za djecu i roditelje

Zeitgeist pokret - novi svjetski poredak baziran na resursima i tehnologiji a ne monetarnom sustavu - Humana primjena znanosti i tehnologije za rješavanje društvenih problema - ljudskih sukoba, siromaštva, nestašice, korupcija, zagađenje okoliša, kriminala, indoktrinacije - transformacijom uzroka a ne posljedica.
"Must-see" za svakog suvremenog čovjeka željnog promjene: Zeitgeist filmovi, Zeitgeist e-knjiga

Pogledaj crtić ovdje - Mini TV

Udruga Slobodna škola
Ova udruga je osnovana 2008. a promovira potrebu za osnivanjem škola po mjeri djeteta. Ima za cilj informirati javnost o ideji demokratskog obrazovanja i paralelno s time potaknuti djelovanje zainteresiranih učenika, roditelja i prosvjetnih djelatnika radi unapređenja procesa demokratizacije postojećih te osnivanja prvih demokratskih/slobodnih škola.
Učenici imaju pravo slobodnog izbora i odlučivanja u procesu stjecanja znanja i vještina potrebnih za njihov razvoj i cjelovito obrazovanje.
Na taj im se način pruža prilika izrasti u bića svjesna sebe, svojih želja, istinskih interesa, sposobnosti i potencijala u okviru demokratskog obrazovanja i demokratskog društva čiji će jednog dana biti sretni i samouvjereni članovi.

dubrava  Portal sa svim vjestima i podacima o zagrebačkom kvartu Dubrava

Ukoliko u kući imate stvari koje su u dobrom stanju, šteta Vam ih je baciti, a opet Vam samo smetaju posjetite Poklanjanje.com  riješite te svoje probleme i na taj način usrećite druge. Isto tako možete pronaći nešto i za sebe i na poklon dobiti ono što Vam treba.
 

atletska druženja za sve generacije. Sudjelujte u utrci s ostalim sudionicima koji se rekreativno bave trčanjem. Osim atletskog druženja svaka utrka promiče zdrav način života i educira o nečem, npr. Europskim vrijednostima, ekologiji, očuvanji prirode, "Veliko srce malom srcu" ...
 

Studio4web, web hosting, registracija domena   sezam  
Domena i hosting
od srca preporučujemo našu hosting firmu jer imaju ne
samo super cijene nego i
super uslugu - brza i
učinkovita podrška
Posjeti ih »
  Seksualna edukacija
posjeti SEZAM portal za mlade, koji pruža informacije o pitanjima vezanim uz seksualnost i odnose među spolovima.  
Posjeti ih »
 


Meditacija & Yoga - Sve informacije na jednom mjestu! Relaksacija za vaš duh i tijelo, također alternativa, ezoterija, popis alternativaca, knjige, filmovi, izleti, predavanja, yoga shop!

Presto centar - škola stranih jezika, pripreme za državnu maturu, brzo čitanje, prijevodi, instrukcije

Muška posla - Portal za suvremenog muškarca zamišljen je kao svojevrsni vodič kroz fitness, muško zdravlje, modu, njegu, stil, tehnologiju i ostale teme za urbane muškarce.

www.transformativa.hr - Transformirajte svoj život iznutra prema van.Razmjena linkova

Ukoliko želite da se Vaš link s oglasom nađe na ovoj stranici - molimo da naš oglas i link objavite na onu Vašu stranicu koja ima Google  page rank 2 (saznajte svoj Google  PR ovdje) i koja je relevantna uz neku temu našeg portala (obrazovanje, vrline, kompetencije, roditelji, mladi, blagostanje i slično).

Postavite naš link i oglas na svoje stranice, pošaljite nam obavjest o tome i mi ćemo onda objaviti Vaš link s oglasom na ovoj stranici.
Ukoliko želite da se Vaš link nalazi na nekoj drugoj našoj stranici, javite nam na kojoj i zašto baš na toj.

Predlažemo da link Životne škole na Vašim stranicama izgleda ovako:

Životna škola - neformalno obrazovanje za razvoj vrlina i ključnih kompetencija.
www.zivotna-skola.eu


html kod (koji se postavlja na web stranicu ili blog:

<a href="https://www.zivotna-skola.eu/"><strong>&#381;ivotna &scaron;kola</strong></a> - neformalno obrazovanje za razvoj vrlina i klju&#269;nih kompetencija.<br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/" target="_blank">www.zivotna-skola.eu</a>


Neki naš baner i/ili logo možete preuzeti ovdje - kutak za medije »

Čim ste postavili naš link na svojoj web stranici (koja ima Google PR 2 ili više) kontaktirajte nas i dajte nam tekst i link vašeg oglasa. Obavezno priložite link Vaše stranice na kojoj je objavljen naš oglas/link.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari