-
 

Medijski kutak

Molimo sve predstavnike medija koji su zainteresirani za prezentiranje naše Životne škole da nam se osobno obrate, kako bismo vam pomogli u kreiranju sadržaja.

Životna škola je nositelj nekoliko projekata i programa koji zaslužuju popularizaciju kroz medije.
Najaktualniji su:

bullet  Građanska inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"
bullet  e-tečaj Vrlinologija
bullet  e-tečaj Životna škola za mlade
bullet  e-Program "Blagostanje"
bullet  Program "Životna škola"
bullet  Projekt "Čarobno drvo"
bullet  Projekt "Zagrli drvo"
bullet  Kampanja "Kampanja za čast"
bullet  Projekt "Heroji"
bullet  Lijek za sve "Dominol"

mediji


Kako bismo vam olakšali prezentaciju naših projekata i programa pripremili smo za vas press pakete s primjerima za objavu (dolje u nastavku):

bullet  Press paket za Gradansku inicijativu "Hektar zemlje svakoj obitelji"
bullet  Press paket za e-tečaj Vrlinologija
bullet  Press paket za e-tečaj Životna škola za mlade
bullet  Press paket za "Blagostanje"
bullet  Press paket za "Životna škola"
bullet  Press paket za "Čarobno drvo"
bullet  Press paket za "Zagrli drvo"
bullet  Press paket za "Kampanja za čast"
bullet  Press paket za "Heroji"
bullet  Press paket Lijek za sve "Dominol" objavljujemo uskoro

O našem programu neformalnog obrazovanja

Životna škola ima vrlo inovativan program neformalnog obrazovanja, koji je ne samo originalan nego i jedinstven u svijetu. Pokrenuli smo ga prepoznavši potrebu roditelja za dodatnom edukacijom djece usmjerenom na praktično znanje, koje ne pokriva školski program, a od iznimne je važnosti za sreću i uspjeh u životu.

Program Životne škole je jedinstven po tome što obuhvaća širok spektar tema podijeljenih u četiri osnovna predmeta, za razliku od mnogih drugih organizacija koje nude samo pojedine teme i to jednoročno. Budući da se vještine i vrline ne mogu savladati u samo jednoj radionici, nego zahtijevaju kontinuiranu obuku i implementaciju, osmislili smo program koji će omogućiti djeci i mladima da ih postupno usvajaju kroz njima primjeren proces. Zato Životna škola nije kratkotrajna radionica, već komplet odgojno-obrazovnih usluga koji se odvija tijekom cijelog vremena odrastanja.

Angažirali smo vrhunske stručnjake iz više životnih područja, koji uz stručnost imaju obrazovanje i iskustvo u radu s djecom. Osim što imamo stalne mentorske timove, u radu Životne škole bit će također povremeno angažirani i drugi vrhunski stručnjaci.


Preporučujemo da se upoznate s našom djelatnosti tako da pogledate sljedeće stranice:
» roditelji
»o nama
»program Životne škole


Ako ste zainteresirani za objavu naših članaka, dopuštamo da ih objavite pod uvjetom da navedete izvor i link - Natalija Domin, voditeljica "Životne škole".
Molimo vas da nas obavijestite kad i gdje će koji članak biti objavljen - kontakt.
 

logo
Html kod za baner:
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/logo-skola.png" alt="logo" width="425" height="76" border="0" title="Ulaz u Zivotnu skolu" /></a>

 

 

Građanska inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"

Objava za medije » (poruka medijima koja se ne objavljuje)
Jednostavan link koji možete kopirati:
Inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji" Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/projekti/reforma.html" target="_blank">Inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji" </a>

 Baner:
Agrarna reforma

Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/projekti/reforma.html"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/agrarna-reforma.jpg" alt="Građanska inicijativa Hektar zemlje svakoj obitelji" width="604" height="329" border="0" title="Klikni i saznaj vise o Građanskoj inicijativi Hektar zemlje svakoj obitelji" /></a>

PR tekstovi za objavu - kratki

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i gornji baner s linkom.]
Odaberite jednu od opcija:

Građanska inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"
Uključite se u kampanju koja se zalaže za zakonsku uredbu kojom bi država kreirala kooperativna naselja i darovala svim voljnim obiteljima hektar zemlje koja je u vlasništvu države a koja propada jer je nema tko kultivirati. Time će se riješiti mnogi problemi kao što su siromaštvo, nezaposlenost, pad stope nataliteta, rast stope razvoda, izljev kapitala zbog uvoza hrane, zagađenje okoliša, kriminal, propadanje ruralnih područja i plodne zemlje te mnogi drugi.

Inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"
Uključite se u kampanju koja se zalaže za to da se uvede zakonska regulativa kojom bi svaka obitelj dobila hektar plodne zemlje koja je u vlasništvu države a koja propada jer je nema tko kultivirati. Time će se riješiti mnogi problemi kao što su siromaštvo, nezaposlenost, pad stope nataliteta, rast stope razvoda, izljev kapitala zbog uvoza hrane, zagađenje okoliša, kriminal, propadanje ruralnih područja i plodne zemlje te mnogi drugi.

Kooperativna naselja
Uključite se u kampanju koja se zalaže za kreiranje kooperativnih naselja čime bi država darovala svim voljnim obiteljima hektar zemlje koja je u vlasništvu države a koja propada jer je nema tko kultivirati. Time će se riješiti mnogi problemi kao što su siromaštvo, nezaposlenost, pad stope nataliteta, rast stope razvoda, izljev kapitala zbog uvoza hrane, zagađenje okoliša, kriminal, propadanje ruralnih područja i plodne zemlje te mnogi drugi.

PR tekst za objavu - opširno

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i gornji baner s linkom.]

Inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"

Pokrenuta je građanska inicijativa koja predlaže uvođenje jedne zakonske uredbe kojom će se jednopotezno riješiti niz problema kojima se naša država suočava a neki od njih su: siromaštvo, nezaposlenost, pad stope nataliteta, rast stope razvoda, izljev kapitala zbog uvoza hrane, zagađenje okoliša, kriminal, propadanje ruralnih područja i plodne zemlje te mnogi drugi.

Ova građanska inicijativa poziva vladu da u sklopu dugoročne strategije održivog razvoja i modernizacije sistema uvede sljedeću uredbu:

Dekret kojim se svakoj obitelji daje na trajno raspolaganje hektar plodnog zemljišta u državnom vlasništvu, s građevinskom dozvolom i pravom nasljeđivanja, a bez prava prodaje i dugoročnog iznajmljivanja, uz oslobođenje poreza na sav urod tog zemljišta. Time se postojećim privatnim, obiteljskim zakupcima obustavlja zakup i ustupa vlasništvo. Površine u vlasništvu države oko kojih se vode pravni sporovi povrata zemljišta imaju se time povratiti - hektar po obitelji.

Država ima u vlasništvu puno plodne zemlje koja propada jer je nitko ne kultivira, dok s druge strane puno obitelji nema uvjete za život dostojan modernog čovjeka. Stoga je nužno da se zemlja podari obiteljima kako bi se i zemlja i njeni ljudi osnažili.

Ova se inicijativa zalaže za kreiranje novog, modernog, inovativnog tipa kooperativnih naselja koje nije ni grad ni selo. Svrha kooperativa bila bi udruživanje obiteljskih gospodarstava radi njihove veće efektivnosti i organizacije zajedničkih aktivnosti (za namirivanje potreba obitelji) te radi omogućavanja infrastrukture nužne za opstanak i razvoj kooperativnog naselja (škola, ambulanta, trgovina, kulturni centar itd.).

Više o svim prednostima ove reforme i inicijative saznajte na: Inicijativa "Hektar zemlje svakoj obitelji"
Pročitajte i članak o tome zašto je nužno imati svoju zemlju: "Raj na zemlji"

E-mail promo-poruka

Na ovim linkovima su e-mail poruke na izbor koje možete gotovo jednim klikom poslati svima kojima želite:
https://www.zivotna-skola.eu/projekti/reforma-email.html
https://www.zivotna-skola.eu/e-magazin/2017/jesen.html

Uputa: pogledaj sadržaj ovog linka u internet Explorer pregledniku (browseru). Tamo klikni na "File" pa na "Send" i onda na "Page by E-mail" (opciju da pošalješ tu stranicu emailom). I to je to! Tekst se poruke može mijenjati.
Također možeš jedostavno kopirati sadržaj prvog linka u e-mail poruku.

vertikalni baner
Razne veličine ovog kvadratnog banera dostupne za preuzimanje:
http://www.flickr.com/

vertikalni baner
Razne veličine ovog polu-kvadratnog banera za intenzivni e-tečaj dostupne su za preuzimanje:
http://www.flickr.com/

e-tečaj "Vrlinologija"

Životna škola: e-tečaj "Vrlinologija" Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html">&#381;ivotna &scaron;kola: e-te&#269;aj &quot;Vrlinologija&quot;</a>

 
e-tecaj Vrlinologija

Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html"><img src="https://farm6.staticflickr.com/5560/15223494472_e9e108cd24_c.jpg" alt="e-tecaj Vrlinologija" width="700" height="270" border="0" title="Klikni i saznaj vise o e-tecaju Vrlinologija" /></a>

Razne veličine ovog gore banera dostupne za preuzimanje ovdje: http://www.flickr.com/photos/talidari/15223494472/sizes/o/in/photostream/

PR tekstovi za objavu - kratki

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]
Odaberite jednu od opcija:

E-tečaj "Vrlinologija"
Multimedijalni online tečaj "Vrlinologija" za jačanje vrlina i vještina te za oslobađanje od mana u cilju ostvarenja sreće i uspjeha u životu. Opširnije » (https://www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html)

E-learning tečaj "Vrlinologija"
Preporučujemo ovaj fantastični multimedijalni online tečaj "Vrlinologija". Tu se provodi program za jačanje vrlina i vještina te za oslobađanje od mana u cilju ostvarenja sreće i uspjeha u životu.
www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html

Senzacija!
Nikako ne propustite pogledati ovaj hit na internetu! Ovaj senzacionalni multimedijalni e-learning tečaj "Vrlinologija" osvaja srca svojih mnogobrojnih korisnika! Provjerite zašto: www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html
 

PR tekst za objavu - malo duži

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

E-learning tečaj za mlade "Vrlinologija"

Pozivamo vas na sudjelovanje u e-tečaju "Vrlinologija" koji pruža multimedijalnu obuku za uspjeh i prosperitet. Obuhvaća module o kultiviranju vrlina i oslobađanju od mana i slabosti.

Smisao je ovog programa kod polaznika kod polaznika ojačati vrline i oslabiti mane te se tako osposobiti za trajan uspjeh i prosperitet.

Kroz formalno obrazovanje usvajamo ponajviše znanje, a kroz životnu školu još i vrline i vještine. Nažalost, često je slučaj da zanemarimo vrline i vještine. Kako ove važne stupove na kojima počiva naša egzistencija ne bismo gradili navrat-nanos, poželjno je da se educiramo o tome za što služi ovaj e-tečaj koji nudi podršku u usvajanju vrlina i vještina. Vrlinologija je obuka o vrlinama i svemu što se na njima bazira.

Opširnije: www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html
 

PR tekst za objavu - opširno

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

Senzacija! Multimedijalni e-tečaj "Vrlinologija"

Nova senzacija na internetu! Nikako nemojte propustiti najnoviji hit koji osvaja srca svojih korisnika - online tečaj "Vrlinologija"! Budite u trendu - obvezno pogledajte o čemu se radi! Ovo je online fenomen koji ne smijete propustiti. Pogledajte zašto!

E-tečaj "Vrlinologija" je online tečaj u okviru procesa cjeloživotnog učenja za održiv razvoj na svim razinama i za razvoj ljudskih potencijala, a pruža multimedijalnu obuku za uspjeh i prosperitet. Obuhvaća module o kultiviranju vrlina i oslobađanju od mana i slabosti.

Smisao je ovog programa kod polaznika kod polaznika ojačati vrline i oslabiti mane te se tako osposobiti za trajan uspjeh i prosperitet.

U svijetlu globalnih ekonomskih, ekoloških i kulturnih promjena, kojima smo svjedoci posljednjih godina, postaje sve jasnije da stari sistemi nisu najučinkovitiji te je potrebno ići ukorak s vremenima i prilagoditi koncepte stjecanja potrebnih kompetencija za ostvarenje blagostanja. U današnja vremena formalno obrazovanje nije dovoljno za postizanje uspjeha, stoga su neformalno i samoobrazovanje nužna nadogradnja. U razdoblju pojačane individualizacije društva, obrazovanje sve više prelazi u odgovornost pojedinca, pri čemu je ovaj e-tečaj izvrsna podrška.

Glavni predmeti ovog online tečaja: vrlinologija - razvoj vrlina, energetska detoksikacija - oslobađanje od nepodobnih, podsvjesnih 'programa' (koji se očituju kao mane, slabosti, poroci i nedostaci), vještine i financije.

Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su uspjeh, financijska sloboda, rješenje za sve, smisao svrha vlastitog života, zakoni prirode, emocionalna inteligencija, odgovornost, ustrajnost, poduzetnost, samodisciplina, vjera (u sebe, svoje mogućnosti…), fascinantnost, zahvalnost, ljubav, mudrost, autentičnost, čast, samopouzdanje, intuicija, komunikacijske vještine, vizualizacija, organiziranost - organizacija vremena, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge.

Cijena je ovog tečaja nevjerojatna! U osnovnom paketu ispada samo 169 kn mjesečno.

Opširnije o ovom tečaju, o njegovoj strukturi, uvjetima i cjeniku saznajte na:
www.zivotna-skola.eu/vrlinologija.html

vertikalni baner
Razne veličine ovog kvadratnog banera dostupne za preuzimanje:
http://www.flickr.com/

vertikalni baner
Razne veličine ovog polu-kvadratnog banera
dostupne za preuzimanje:
http://www.flickr.com/


e-tečaj za mlade"Životna škola"

Životna škola: e-tečaj "Životna škola za mlade" Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html">&#381;ivotna &scaron;kola: e-te&#269;aj &quot; &#381;ivotna &scaron;kola za mlade&quot;</a>

 
e-tecaj za mlade - Životna škola

Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html"><img src="https://farm4.staticflickr.com/3691/10925370963_e699f40211_c.jpg" alt="e-tecaj za mlade - &#381;ivotna &scaron;kola" width="700" height="270" border="0" title="Klikni saznaj vise o e-tecaju za mlade - &#381;ivotna &scaron;kola" /></a>

Razne veličine ovog banera dostupne za preuzimanje ovdje: http://www.flickr.com/photos/talidari/10925370963/sizes/o/in/photostream/

 
e-tecaj za mlade - Životna škola

Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html"><img src="https://farm6.staticflickr.com/5488/10925343823_71a514fb9d_c.jpg" alt="e-tecaj za mlade - &#381;ivotna &scaron;kola" width="700" height="467" border="0" title=Klikni saznaj vise o e-tecaju za mlade - &#381;ivotna &scaron;kola" /></a>

Razne veličine ovog banera dostupne za preuzimanje: ovdje:http://www.flickr.com/photos/talidari/10925343823/sizes/o/in/photostream/

PR tekstovi za objavu - kratki

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]
Odaberite jednu od opcija:

E-tečaj za mlade "Životna škola"
Multimedijalni online tečaj za mlade "Životna škola" za jačanje vrlina i vještina te za oslobađanje od mana u cilju ostvarenja sreće i uspjeha u životu. Opširnije » (https://www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html)

E-learning tečaj za mlade "Životna škola"
Preporučujemo ovaj fantastični multimedijalni online tečaj za mlade "Životna škola". Tu se provodi program za jačanje vrlina i vještina te za oslobađanje od mana u cilju ostvarenja sreće i uspjeha u životu.
www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html

Senzacija!
Nikako ne propustite pogledati ovaj hit na internetu! Ovaj senzacionalni multimedijalni e-learning tečaj za mlade "Životna škola" osvaja srca svojih mnogobrojnih korisnika! Provjerite zašto: www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html

Životna škola je najbolja škola
Želite svojoj djeci omogućiti bolje uvjete za život? Pošaljite ih u virtualnu Životnu školu, gdje će osnažiti svoje vrline, svladati mnoge vještine, usvojiti zdrave navike i razviti svoju financijsku i emocionalnu inteligenciju.
Saznajte više na: www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html
 

PR tekst za objavu - malo duži

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

E-learning tečaj za mlade "Životna škola"

"Životna škola" poziva sve mlade na sudjelovanje u e-tečaju "Životna škola" koji, u okviru cjeloživotnog učenja, pruža polaznicima multimedijalnu i stručnu podršku za jačanje vrlina i vještina te oslobađanje od ograničavajućih mana u cilju ostvarenja sreće i uspjeha na svim životnim poljima, uključujući školu, zdravlje, međuljudske odnose, financije, zabavu...

Glavni su predmeti ovog online tečaja: vrlinologija - jačanje vrlina, energetska detoksikacija - oslobađanje od nepodobnih, podsvjesnih 'programa' (koji se očituju kao mane, slabosti, poroci i nedostaci), vještine, zdravlje i financije. Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su odgovornost, zahvalnost, ljubav, mudrost, čast, samopouzdanje, emocionalna inteligencija, intuicija, komunikacijske vještine, zakoni prirode, vizualizacija, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge.

Opširnije: www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html
 

PR tekst za objavu - opširno

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

Senzacija! Multimedijalni e-tečaj za mlade "Životna škola"

Nova senzacija na internetu! Nikako nemojte propustiti najnoviji hit koji okuplja najmoderniju mladež - e-learning program za ostvarenje sreće i uspjeha u svim životnim aspektima! Budite u trendu - obvezno pogledajte o čemu se radi! Ovo je online fenomen koji osvaja srca svojih vjernih korisnika. Pogledajte zašto!

E-learning program "Životna škola" za djecu i mlade online je tečaj u okviru procesa cjeloživotnog učenja za održiv razvoj na svim razinama i za razvoj ljudskih potencijala.

Smisao je ovog programa kod polaznika izgraditi karakter, vrline, kompetencije, vještine i navike koje su neophodne za sretan i uspješan život i time osposobiti djecu i mlade da budu bolji u školi i izvan nje - da imaju bolje ocjene i bolje vladanje te da se znaju uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i biti sretni.

U svijetlu globalnih ekonomskih, ekoloških i kulturnih promjena, kojima smo svjedoci posljednjih godina, postaje sve jasnije da je potrebno ići ukorak s vremenima i pronaći nove modele stjecanja potrebnih kompetencija za ostvarenje blagostanja.

Formalno školsko obrazovanje mladima pruža općenita i teoretska znanja. Životna svakodnevnica traži više - traži praktičnost, izgrađene vještine, usvojene vrline, poznavanje ljudskih vrijednosti, ispravne navike, snalažljivost itd. Životna škola je odgovor na prazninu koja postoji između teorije i prakse. U okviru programa Životne škole nudi se podrška za razvoj socioemocionalnih kompetencija, osvješćivanje zdravstvene kulture i izgradnju financijske neovisnosti.

Glavni su predmeti ovog online tečaja: vrlinologija - jačanje vrlina, energetska detoksikacija - oslobađanje od nepodobnih, podsvjesnih 'programa' (koji se očituju kao mane, slabosti, poroci i nedostaci), vještine, zdravlje i financije. Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su odgovornost, zahvalnost, ljubav, mudrost, čast, samopouzdanje, emocionalna inteligencija, intuicija, komunikacijske vještine, zakoni prirode, vizualizacija, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge.

Cijena je ovog tečaja nevjerojatna! U osnovnom paketu ispada samo 169 kn mjesečno.

Opširnije o ovom tečaju, o njegovoj strukturi, uvjetima i cjeniku saznajte na:
opis za roditelje - www.zivotna-skola.eu/e-tecaj.html
opis za mlade - www.zivotna-skola.eu/e-tecaj-za-mlade.html
 

E-mail promo-poruka

Na ovom linku je poruka koju možete gotovo jednim klikom poslati svima kojima želite:
https://www.zivotna-skola.eu/e-magazin/2013/e-tecaj.html

Uputa: pogledaj sadržaj ovog linka u internet Explorer pregledniku (browseru). Tamo klikni na "Page" (ako imaš englesku verziju) i onda na opciju da pošalješ tu stranicu emailom (Send page by E-mail). I to je to!
Tekst se poruke može mijenjati.

vertikalni baner


e-Program "Blagostanje"

Objava za medije » (poruka medijima koja se ne objavljuje)
Objava za javnost » (objava koju mediji mogu kopirati i objaviti na svojim portalima i publikacijama)

Životna škola: e-Program "Blagostanje" Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/program/blagostanje.html">&#381;ivotna &scaron;kola: e-Program &quot;Blagostanje&quot;</a>

 
poklon bon za Blagostanje - Životna škola
Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu/program/blagostanje.html"> <img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/horizontalni-poklon-bon.jpg" alt="poklon bon za Blagostanje - &#381;ivotna &scaron;kola" width="465" height="115" border="0" title="Prijavi se za sudjelovanje u e-programu" /></a>
 
Vertikalni baner kod (lijevo): <a href="https://www.zivotna-skola.eu/program/blagostanje.html"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/vertikalni-poklon-bon.jpg" alt="vertikalni baner" width="240" height="480" border="0" title="Ulaz u &#381;ivotnu &scaron;kolu" /></a>

PR tekst za objavu br.1

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

Životna škola: e-Program "Blagostanje"

"Životna škola" iz Zagreba, poziva Vas na sudjelovanje u e-programu "Blagostanje", koji u okviru cjeloživotnog učenja ima za cilj pružiti sudionicima priliku za oslobađanje od ograničavajućih i štetnih podsvjesnih 'programa' u cilju ostvarenja materijalnog i duhovnog blagostanja - sreće i uspjeha na svim životnim poljima, uključujući školu, posao, zdravlje, ljubavni i druge međuljudske odnose, financije, zabavu... Naglasak je na jačanju vrlina.

Iskoristitite ovu jedinstvenu priliku i iskoristite naš poklon-bon u vrijednosti 4000 kn!

PR tekst za objavu br. 2

[Tekst se može mijenjati, a svakako priložite i jedan od gornjih banera s linkom.]

Poklanjamo Vam bon u vrijednosti 4000 kn za e-Program "Blagostanje" portala "Životna škola"

Iskoristitite ovu jedinstvenu priliku! Besplatan e-learning program za ostvarenje sreće i uspjeha u svim životnim aspektima. Obavezno pogledajte o čemu se radi i budite u trendu! Ovo je online fenomen koji osvaja srca svojih vjernih korisnika. Pogledajte zašto!

"Životna škola" iz Zagreba, poziva Vas na sudjelovanje u e-programu "Blagostanje", koji u okviru cjeloživotnog učenja ima za cilj pružiti sudionicima priliku za oslobađanje od ograničavajućih i štetnih podsvjesnih 'programa' u cilju ostvarenja materijalnog i duhovnog blagostanja - sreće i uspjeha na svim životnim poljima, uključujući školu, posao, zdravlje, ljubavni i druge međuljudske odnose, financije, zabavu... Naglasak je na jačanju vrlina.

Preuzmi svoj poklon bon ovdje: https://www.zivotna-skola.eu/program/blagostanje.html

 

vertikalni baner
Html kod banera:
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/vertikalni-baner-zivotna-skola.jpg" alt="vertikalni baner" width="240" height="480" border="0" title="Ulaz u &#381;ivotnu &scaron;kolu" /></a>


Životna škola
Html kod banera:
<a href="https://www.zivotna-skola.eu"><img src="images/baner-zivotna-skola-140px.jpg" alt="&#381;ivotna &scaron;kola" width="140" height="40" border="0" title="Posjeti Životnu školu!" /></a>

 

 

 

 

 

baner Životne škole

Životna škola - općenito


Životna škola
- kod:  <a href="https://www.zivotna-skola.eu/">381;ivotna &scaron;kola</a>
 

Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/baner-zivotna-skola.jpg" alt="&#381;ivotna &scaron;kola" width="365" height="90" border="0" title="Ulaz u &#381;ivotnu &scaron;kolu" /></a>
baner Životne škole
 
Html kod: <a <a href="https://www.zivotna-skola.eu" target="_blank"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/baner-zivotne-skole.JPG" alt="&#381;ivotna &scaron;kola" width="431" height="80" border="0" title="Ulaz u &#381;ivotnu &scaron;kolu" /></a>
baner Životne škole
 
Html kod: <a href="https://www.zivotna-skola.eu" target="_blank"><img src=""https://www.zivotna-skola.eu/images/logo-no.jpg" width="185" height="66" alt="Zivotna skola" title="Ulaz u &#381;ivotnu &scaron;kolu" /></a>
logo 

PR tekst za objavu broj 1:

[Tekst se može mijenjati.]

Životna škola - neformalno obrazovanje
Želite svojoj djeci omogućiti bolje uvjete za život?
Pošaljite ih u pravu Životnu školu, gdje će osnažiti svoje vrline, svladati mnoge vještine, usvojiti zdrave navike i razviti svoju financijsku i emocionalnu inteligenciju.
Saznajte više na: www.zivotna-skola.eu
logo Životna škola

PR tekst za objavu broj 2:

Životna škola je najbolja škola

Životna škola je virtualni edukacijski centar za razvoj ljudskih potencijala, koji pruža neformalno obrazovanje - najsuvremenije odgojno-obrazovne programe, projekte, akcije i kampanje kroz koje korisnici imaju priliku naučiti sve ono što se ne obrađuje kroz formalno obrazovanje, a iznimno je važno za uspjeh i sreću u životu. Naglasak je na praktičnom znanju vezanim uz kultiviranje vrlina i oslobađanje od mana. Cilj portala je pružiti korsnicima alate za ostvarenje blagostanja.
Na raspolaganju Vam stoji riznica članaka, modula, sudjelovanje u nekom od inovativnih, multimedijalnih projekata kao i u e-programu "Blagostanje" - sve je besplatno!

Formalno obrazovanje pruža mladima općenita i teoretska znanja. Životna svakodnevnica traži više - traži praktičnost, izgrađene vještine, usvojene vrline, poznavanje ljudskih vrijednosti, ispravne navike, snalažljivost itd. Životna škola  je odgovor na prazninu koja postoji između teorije i prakse. Ona osposobljava djecu i mlade da budu bolji u školi i izvan nje - da imaju bolje ocjene i bolje vladanje te da se znaju uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i biti sretni.

Program  Životne škole obuhvaća široku paletu korisnih i zanimljivih tema koje su raspoređene u 4 glavna predmeta: vještine, vrline, zdravlje i financije.
U sklopu programa mladi i svi ostali imaju priliku, između ostalog, naučiti kako kultivirati vrline i osloboditi se od mana i slabosti, saznati što je sve potrebno za uspjeh u životu, kako izgraditi svoj stav, kako se zaštititi od ovisnosti (cigarete, alkohol, droge), kako raspolagati novcem i kako ga štedjeti i zaraditi, načine mirnog rješavanja sukoba i problema, otkriti metode efikasnog učenja te boljeg pamćenja, ljudske vrijednosti, razviti emocionalnu inteligenciju, svladati vještine komunikacije, koncentracije, snalažljivosti, samopouzdanja, intuicije, samostalnosti...

Prijavite se besplatno kao korisnik Životne škole i dobit ćete svaki mjesec besplatni e-magazin kao i poklon-bon u vrijednosti od 4000kn za e-learning program„Blagostanje“ s preko 40 modula.
www.zivotna-skola.eu

PR tekst za objavu broj 3:

[Tekst se može mijenjati.]

Životna škola - neformalno obrazovanje

Životna škola je portal, koji nudi najsuvremenije odgojno-obrazovne programe kroz koje, uz pomoć vrhunskih mentora, korisnici imaju priliku naučiti sve ono što se ne obrađuje kroz školsku nastavu i što im roditelji ne stignu ili ne umiju prenijeti, a iznimno je važno za uspjeh i sreću u životu.

Formalno školsko obrazovanje pruža mladima općenita i teoretska znanja. Životna svakodnevnica traži više - traži praktičnost, izgrađene vještine, usvojene vrline, poznavanje ljudskih vrijednosti, ispravne navike, snalažljivost itd. Životna škola  je odgovor na prazninu koja postoji između teorije i prakse. Ona osposobljava djecu i mlade da budu bolji u školi i izvan nje - da imaju bolje ocjene i bolje vladanje te da se znaju uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i biti sretni.

Program životne škole obuhvaća široku paletu korisnih i zanimljivih tema koje su raspoređene u 4 glavna predmeta: vještine, vrline, zdravlje i financije i poduzetništvo.
U sklopu programa mladi imaju priliku, između ostalog, naučiti što je sve potrebno za uspjeh u životu, kako izgraditi svoj stav, kako se zaštititi od ovisnosti (cigarete, alkohol, droge), kako raspolagati novcem i kako ga štedjeti i zaraditi, tehnike samoobrane i suprostavljanja nasilju, načine mirnog rješavanja sukoba i problema, team building, razbijanje treme kod javnog nastupa, metode efikasnog učenja te boljeg pamćenja, preventivnu medicinu - kako spriječiti oboljenja, pravilnu prehranu, ljudske vrijednosti, razvijanje emocionalne inteligencije, kako svladati vještine komunikacije, koncentracije, snalažljivosti, samopouzdanja, intuicije, samostalnosti...

Životna škola nudi obrazovne seminare, tribine, tečajeve, radionice, predavanja i savjetovalište za roditelje, svjesna činjenice da učinkovit odgoj i obrazovanje djece nisu mogući bez obrazovanja roditelja. Cilj je korisnicima pružiti maksimalnu podršku u ostvarenju blagostanja.

Saznajte više na: www.zivotna-skola.eu
 

PR tekst za objavu broj 4:

Tekst se može mijenjati.

Životna škola - edukacijski centar za djecu i mlade

Jeste li se ikad zapitali kako to da nas u školi nisu učili o nekim važnim i praktičnim stvarima za život? 
Recimo o tome što je sve točno potrebno za uspjeh u životu, za sreću, o ljubavi i međuljudskim odnosima, kako se brinuti o zdravlju, razviti zdrave navike, pa i spriječiti oboljenja, o pravilnoj prehrani, kako raspolagati novcem i kako se uopće snaći na tom financijskom tržištu. Nitko nas ne uči u školama kako biti zdrav, kako razviti financijsku inteligenciju i znati s novcem, a da ne govorimo o praktičnim vještinama za život.

Naravno, nije sve moguće naučiti u školi, neke stvari čovjek uči od roditelja i okoline. Nažalost, mnogi roditelji nemaju dovoljno vremena, energije, a ni umijeća prenijeti svojoj djeci sve ono što bi trebali znati. Također, događa se često da okolina u kojoj dijete odrasta ne podržava njegov razvoj u potpunoj mjeri.      

Ako želite svojoj djeci omogućiti bolje uvjete za život, pošaljite ih u pravu Životnu školu, gdje će svladati potrebne vještine, osnažiti svoje vrline, usvojiti zdrave navike i razviti svoju financijsku i emocionalnu inteligenciju.

Predstavljamo vam program, koji podržava sve roditelje koji su željni pružiti svojoj djeci još više znanja i vještina i koji provodi virtualni edukacijski centar pod nazivom Životna škola s ciljem iskustvenog obrazovanja djece i mladeži u svrhu poboljšanja kvalitete života mladih i obitelji. Djeci i mladima je potrebno više od onog što se nudi redovnim školovanjem. Ako želite ići ukorak s vremenom i potrebama vaše djece, preporučujemo vam dodatnu edukaciju u Životnoj školi, koja će osposobiti vaše dijete da bude bolje u školi i izvan nje - da ima bolje ocjene i bolje vladanje te da se znaju uhvatiti ukoštac sa svim životnim izazovima i biti sretni.

Program Životne škole obuhvaća široku paletu korisnih i zanimljivih tema koje su raspoređene kroz 4 glavna predmeta: vještine, vrline, zdravlje i financije.
U sklopu programa mladi imaju priliku, između ostalog, naučiti što je sve potrebno za uspjeh u životu, kako izgraditi svoj stav, kako se zaštititi od ovisnosti, kako raspolagati novcem i kako ga štedjeti i zaraditi, tehnike samoobrane i suprostavljanja nasilju, načine mirnog rješavanja sukoba i problema, razbijanje treme kod javnog nastupa, metode efikasnog učenja , boljeg pamćenja i bolje koncentracije, zatim preventivnu medicinu – dakle kako spriječiti oboljenja, sve o pravilnoj prehrani, zatim sve ljudske vrijednosti i njihov značaj, razvijanje emocionalne inteligencije, kako svladati recimo vještine komunikacije, koncentracije, snalažljivosti, samopouzdanja, intuicije, samostalnosti... i niz drugih korisnih i zanimljivih tema.

Ova škola je posebna po tome jer nema ni ocjena ni testova ni domaćih zadaća ni udžbenika, jer se radi o iskustvenom učenju kroz simuliranje životnih situacija, kroz igru i zabavu te kroz debate, forume i razne praktične aktivnosti. Ovdje učenici ocjenjuju nastavnike a ne obrnuto, jer se tako osigurava održavanje kvalitete svih edukatora.

Životna škola  također pruža besplatne programe za roditelje - tribine, tečajeve, radionice, predavanja i savjetovalište. Cilj je pružiti maksimalnu podršku roditeljima u odgoju i obrazovanju njihove djece kako bi im se omogućio bolji start u životu i bolje sutra.

Životnu školu čini tim stručnjaka iz područja psihologije, pedagogije, sociologije, defektologije i ekonomije, koji provode programe osposobljavanja mladih za život pun sreće, zdravlja, ljubavi i obilja.

Centar djeluje u partnerstvu s Vijećem gradske četvrti, i surađuje s ravnateljima i stručnim službama raznih škola. Program Životne škole odgovara na polazišta i zahtjeve Nacionalne obiteljske politike, i ostvaruje ciljeve iz Nacionalnog programa djelovanja za djecu i programa za mlade.

Pružite šansu svojoj djeci da nauče sve ono što mi nismo imali prilike u njihovim godinama, a nužno je za ostvarenje sreće i uspjeha u životu. Upišite ih već danas! Vrijeme je da ulažemo u svoju djecu i njihovo znanje!

Za sve slušatelje/čitatelje/gledatelje/korisnike [unijeti vaše ime] koji se jave Životnoj školi u sljedećih 3 dana i upišu svoje dijete dobit će 20 % popusta na mjesečno plaćanje školarine. Zato požurite i recite da Vas je poslala/o [unijeti vaše ime].
Iinternetska stranica: www.zivotna-skola.eu .

 

Akcija
čarobno drvo
Čarobno drvo
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno jačamo razne vrline, svladavamo pojedine mane i usvajamo korisne vještine.
Opširnije »

 

 

 


Akcija "Čarobno drvo"

Objava za medije u pdf-u »

baner Životne škole

<a href="https://www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html" target="_blank"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/baner-zivotne-skole.JPG" alt="baner &#381;ivotne &scaron;kole" width="431" height="80" border="0" /></a>

PR tekst za objavu broj 1:

[Tekst se može mijenjati.]

Čarobno drvo Životna škola
"Životna škola" poziva na akciju "Čarobno drvo"
Nedostaju vam neke vještine i vrline za ostvarenje blagostanja?
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj razvojnoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno ovladavamo pojedinim vještinama i jačamo korisne vrline, u cilju postizanja uspjeha i sreće.
Saznajte više na:
www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html

html kod:
<table width="589" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="177"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/carobno-drvo-pola.jpg" alt="&#268;arobno drvo &#381;ivotna &scaron;kola" width="170" border="0" /></td>
<td width="405"><div align="justify"><strong>&quot;&#381;ivotna &scaron;kola&quot; poziva na akciju &quot;&#268;arobno drvo&quot;</strong><br />
Nedostaju vam neke vje&scaron;tine i vrline za ostvarenje blagostanja?<br />
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj razvojnoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno ovladavamo pojedinim vje&scaron;tinama i ja&#269;amo korisne vrline, u cilju postizanja uspjeha i sre&#263;e.<br />
Saznajte vi&scaron;e na: <br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html" target="blank"><u>www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html</u></a></div></td>
</tr>
</table>

PR tekst za objavu broj 2:

[Tekst se može mijenjati.]

baner Životne škole
"Životna škola" poziva na akciju "Čarobno drvo"
Nedostaju vam neke vještine i vrline za ostvarenje blagostanja?
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj razvojnoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno ovladavamo pojedinim vještinama i jačamo korisne vrline, u cilju postizanja uspjeha i sreće.
Saznajte više na:
Čarobno drvo Životna škola
www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html

PR tekst za objavu broj 3:

[Tekst se može mijenjati.]

baner Životne škole
Portal "Životna škola"
pokrenuo je akciju "Čarobno drvo", koja u okviru cjeloživotnog učenja ima za cilj pružiti sudionicima priliku za stjecanje novih znanja, vještina i vrlina te za usavršavanje postojećih kako bi se osposobili za:

  • potpuno i odgovorno sudjelovanje u svim aspektima društva, pa tako i u razvoju gospodarstva koje počiva na znanju i ljudskim vrijednostima
  • ostvarenje produktivnosti, sigurnosti, samostalnog i zdravog života
  • preuzimanje odgovornosti za vlastitu sreću i uspjeh i time njihovo ostvarenje
  • pridonos održivom razvoju lokalne zajednice

Čarobno drvo Životna školaČarobno drvo je akcija u kojoj svaki mjesec zajedno ovladavamo pojedinim vještinama i jačamo vrline, a sve zato da bismo postigli osobni uspjeh i sreću u svim aspektima života.

U ovoj zabavno-obrazovnoj, multimedijalnoj akciji mogu sudjelovati svi od 12-50 godina, u udobnosti vlastitog doma i online interakciji.

Način sudjelovanja je detaljno opisan na stranici https://www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html. Ukratko, u akciji se sudionici ohrabruju da:

  • se upoznaju s čimbenicima potrebnim za ovladavanje pojedinim vještinama i vrlinama kroz čitanje multimedijalnih članaka na oficijalnoj internet stranici akcije
  • se inspiriraju umjetničkim djelima (mnoga su predložena na oficijalnoj internet stranici akcije) kao što su poučne priče, video programi, filmovi, predstave i slike
  • sudjeluju na forumu putem kojeg mogu jedni druge podržavati u djelovanju i ostvarivanju cilja

Nagrada je ostvarenje blagostanja.

Toplo preporučujemo!!!

Klikni ovdje: www.zivotna-skola.eu/carobno-drvo-projekt.html
 

 

 

 


Kampanja za čast

PR tekst za objavu broj 1:

[Tekst se može mijenjati.]

Kampanju za čast

 

Portal "Životna škola" poziva na Kampanju za čast
Pozivamo sve koji padaju u napast korupciji da kultiviraju vrlinu časti i uz to nudimo drugi, bolji način za ostvarenje svega onoga što inače ljudi postižu korupcijom.
Pozivamo sve da prosljeđuju link na ovu kampanju! Hvala. 
https://www.zivotna-skola.eu/projekti/kampanja-za-cast.html

html kod:
<table width="465" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="210" valign="top"><p><strong><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/cast-korupcija.JPG" alt="Kampanju za &#269;ast" width="210" /></strong></p></td>
<td width="5" align="center" valign="top" bordercolor="#CBBAD6" bgcolor="#FAF8E9">&nbsp;</td>
<td width="250" align="left" valign="top"><div align="justify">
<p><strong>Portal &quot;&#381;ivotna &scaron;kola&quot; poziva na Kampanju za &#269;ast</strong><br />
Pozivamo sve koji padaju u napast korupciji da kultiviraju vrlinu &#269;asti i uz to nudimo drugi, bolji na&#269;in za ostvarenje svega onoga &scaron;to ina&#269;e ljudi posti&#382;u korupcijom.<br />
Pozivamo sve da proslje&#273;uju link na ovu kampanju! Hvala.&nbsp;<br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/projekti/kampanja-za-cast.html" target="_blank">https://www.zivotna-skola.eu/projekti/kampanja-za-cast.html</a></p>
</div></td>
</tr>
</table>

PR tekst za objavu broj 2:

[Tekst se može mijenjati.]

Portal "Životna škola" poziva na Kampanju za čast

Pozivamo vas da se pridružite ovoj kampanji na temu korupcije. Ovo nije kampanja protiv korupcije, već za ono što je jače od korupcije - za čast. Tko ima čast ne radi ništa nečasno. Pozivamo sve koji padaju u napast korupciji da kultiviraju vrlinu časti i uz to nudimo drugi, bolji način za ostvarenje svega onoga što inače ljudi postižu korupcijom. Nema smisla protiviti se ičemu, odnosno protudjelovati, pa ni korupciji, jer jačanjem našeg otpora, automatski prirodno jača i protuotpor. Nismo protiv ničega, nego smo za nešto bolje. Stoga je ovo kampanja za čast u cilju ostvarenja blagostanja na častan način.
Saznajte više na:
https://www.zivotna-skola.eu/projekti/kampanja-za-cast.html

PR tekst za objavu broj 3:

[Tekst se može mijenjati.]

Portal "Životna škola" pokrenuo je Kampanju za čast, na temu korupcije. To nije kampanja protiv korupcije, već za ono što je jače od korupcije - za čast. Jer, tko ima čast ne radi ništa nečasno. Ovom kampanjom pozivamo sve koji padaju u napast korupciji da kultiviraju vrlinu časti i uz to nudimo drugi, bolji način za ostvarenje svega onoga što inače ljudi postižu korupcijom.

Smisao ove kampanje nije boriti se protiv korupcije ni ukazivati na pogubnost korupcije, već ponuditi svima onima koji padaju u napast da primaju mito puno bolji način da ostvare kako materijalno tako i duhovno blagostanje. Nema smisla protiviti se ičemu, odnosno protudjelovati, pa ni korupciji, jer jačanjem našeg otpora prema nečemu, po zakonima prirode i Newtonovom zakonu mehanike automatski prirodno jača i protuotpor. Stoga, ova kampanja nije protiv ničega, nego za nešto bolje - za čast, u cilju ostvarenja blagostanja na častan način. Po uzoru na majku Terezu koja je odbila poziv na antiratnu  demonstraciju uzvrativši da će se svakako odazvati ako je pozovu na pro–mir demonstraciju. Tako i ova kampanja nije poziv protiv korupcije već  je za čast. Stoga, njome se apelira na kultiviranje časti, jer s vrlinom časti svatko može odoljeti ovoj napasti, može odoljeti vlastitoj korumpiranosti. Svaki onaj koji drži do svoje časti i časno se ponaša, uspjet će odoljeti korupciji.

Kampanja se provodi tako da se inspirativni tekst kampanje na našem portalu prosljeđuje svima u nadi da će one korumpirane potaknuti da se okane primanja mita jer im je u kampanji ponuđen bolji način za ostvarenje blagostanja i svega onog što se inače postiže korupcijom.
Molimo sve one koje žele podržati ovu kampanju i pridonijeti smanjenju korupcije u našem društvu da pročitaju tekst na web stranici Kampanje za čast i proslijede je svojim poznanicima, a oni koji su aktivni na društvenim mrežama da i tamo spomenu kampanju i potaknu druge na sudjelovanje.

Toplo preporučujemo!!!

Saznajte više na: www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html
 

 

 

 

Zagrli drvo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zagrli drvo

Akcija "Zagrli drvo"

PR tekst za objavu broj 1:

[Tekst se može mijenjati.]

mama  

"Životna škola" poziva na akciju "Zagrli drvo"
Projekt u kojem volonteri u kostimima drveta hodaju gradom i potiču ljude da ih zagrle, ali i da idu u prirodu, zagrle koje pravo drvo, prigrle Majku prirodu, pronađu izvor radosti u sebi i prirodi, natankaju se pozitivnom energijom prirode i uživaju.
Saznajte više na:
www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html

html kod:
<table width="500" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="201"><strong><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/zagrli-drvo-3.gif" alt="zagrli drvo" width="200" height="194" border="0" /></strong></td>
<td width="5" align="center" valign="top" bordercolor="#CBBAD6" bgcolor="#FAF8E9">&nbsp;</td>
<td width="294" align="left" valign="top"><div align="justify">
<p><strong> &quot;&#381;ivotna &scaron;kola&quot; poziva na akciju &quot;Zagrli drvo&quot;</strong><br />
Projekt u kojem volonteri u kostimima drveta hodaju gradom i poti&#269;u ljude da ih zagrle, ali i da idu u prirodu, zagrle koje pravo drvo, prigrle Majku prirodu, prona&#273;u izvor radosti u sebi i prirodi, natankaju se pozitivnom energijom prirode i u&#382;ivaju.<br />
Saznajte vi&scaron;e na:<br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html">www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html</a> </p>
</div></td>
</tr>
</table>

PR tekst za objavu broj 2:

[Tekst se može mijenjati.]

"Životna škola" poziva na akciju "Zagrli drvo"

Portal Životna škola u sklopu svoje svrhe postojanja stoji kao podrška svim pojedincima u ostvarenju sreće i uspjeha u životu. U skladu s njezinom misijom osmišljena je akcija “Zagrli drvo” humanog i društveno odgovornog karaktera. Ideja je potaknuti ljude da se okrenu prirodi koja će ih okrijepiti od stresa, užurbanog života, krize i svih ostalih negativnosti koje nas nažalost okružuju.  
Drvo crpi našu negativnu energiju i vraća nam svježu, stoga je korisno zagliti ga ili se na njega nasloniti.
Ovdje se isključivo radi o osvještavanju našeg društva na besplatnu i visoko vrijednu pomoć koju mogu dobiti od prirode za ostvarenje unutarnjeg mira, sreće, radosti, umjesto da je traže u akumulaciji materijalnih dobara.
Saznajte više na:
www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html

mama

PR tekst za objavu broj 3:

[Tekst se može mijenjati.]

Portal "Životna škola" pokreno je akciju "Zagrli drvo", u kojoj njezini volonteri u kostimima drveta hodaju gradom i potiču ljude da ih zagrle, ali i da idu u prirodu, zagrle koje pravo drvo, prigrle Majku prirodu, pronađu izvor radosti u sebi i prirodi, natankaju se pozitivnom energijom prirode i uživaju. Ideja je potaknuti ljude da se okrenu prirodi kako bi ih okrijepila od stresa, užurbanog života, krize i svih ostalih negativnosti koje nas okružuju. 
Ovdje se radi o osvještavanju pripadnika našeg društva na besplatnu i visoko-vrijednu pomoć koju mogu dobiti od prirode za ostvarenje unutarnjeg mira, sreće, radosti, umjesto da je traže u akumulaciji materijalnih dobara.

Toplo preporučujemo!!!

Saznajte više na:www.zivotna-skola.eu/projekti/zagrli-drvo.html
 

 

Akcija "Heroji"

Ova akcija je prošla!

Objava za medije u pdf-u »

baner Životne škole

<a href="https://www.zivotna-skola.eu/heroji.html" target="_blank"><img src="https://www.zivotna-skola.eu/images/baner-zivotne-skole.JPG" alt="baner &#381;ivotne &scaron;kole" width="431" height="80" border="0" /></a>

PR tekst za objavu broj 1:

[Tekst se može mijenjati.]

heroj
Portal "Životna škola" poziva na akciju "Heroji godine"
Prijavite svoje heroje! Neka svi znaju za njih i neka budu za to nagrađeni!
Pružite djeci i mladima prave uzore u društvu kako bi po uzoru na njih stasali u uzorne osobe i tako pridonijeli održivom razvoju lokalne zajednice.
Saznajte više na: https://www.zivotna-skola.eu/heroji.html

PR tekst za objavu broj 2:

[Tekst se može mijenjati.]

baner Životne škole
Portal "Životna škola" poziva na akciju "Heroji godine"
Prijavite svoje heroje! Neka svi znaju za njih i neka budu za to nagrađeni!
Pružite djeci i mladima prave uzore u društvu kako bi po uzoru na njih stasali u uzorne osobe i tako pridonijeli održivom razvoju lokalne zajednice.
Saznajte više na: https://www.zivotna-skola.eu/heroji.html

PR tekst za objavu broj 3:

[Tekst se može mijenjati.]

Portal "Životna škola" poziva Vas na sudjelovanje u izboru Heroja godine.

Heroji godine je godišnja nagrada za heroja godine koja se dodjeljuje za osobna herojska djela među mladima i odraslima na području Republike Hrvatske u protekloj godini, a ovom nagradom, koja će ove godine biti dodijeljena po prvi puta, organizatorima je namjera istaknuti poseban i nesebičan doprinos kojeg pojedinci u našem društvu daju razvoju i poboljšanju kvalitete života lokalne zajednice te pružiti prave uzore mladima.
Glavni ciljevi:

  • nagraditi pojedince za njihova nesebična i uzorna djela
  • poticati mlade da čine nesebična, herojska djela
  • pružiti djeci i mladima prave uzore u društvu kako bi po uzoru na njih stasali u uzorne osobe  i tako pridonijeli održivom razvoju lokalne zajednice

Toplo preporučujemo!!!
 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari