Print Friendly and PDF

BLAGOSTANJE za tvrtke
e-program za programiranje svijesti zaposlenika

autor:Talidari

Inovativan i jedinstven program u zemlji koji pomaže tvrtkama uspostaviti blagostanje time što se zaposlenici reprogramiraju vrlinama, neophodnim za uspjeh. Umjesto poduke kako manipulirati klijente, nudimo resurse pomoću kojih zaposlenici ne trebaju ništa novo učiti, već se odučiti od svih štetnih 'programa' koji ih sprječavaju da daju sve od sebe.

 

Premisa ovog e-programa je da blagostanje jedne tvrtke ne ovisi o naklonosti klijenata ili korisnika, već o vrlinama rukovodstva i zaposlenika.

Uobičajeno je ulagati u svoju radnu snagu, tako da se zaposlenicima pruža dodatna obuka za razvoj vještina, no kako suvremena istraživanja i iskustva pokazuju, znanja i vještine nisu dovoljni ili ključni za uspjeh jedne tvrtke, već su najpotrebnije vrline. Naš e-program omogućuje vašoj tvrtci da ide ukorak s vremenom i tako osigura sebi uspjeh u ovim burnim vremenima.


Jedan rukovoditelj ili zaposlenik može imati sva znanja svijeta i biti izrazito vješt u svom poslu, ali ako mu nedostaju određene vrline, ništa od toga ne koristi na duge staze. Vrline kao što su: ljubav prema poslu, kolegama i klijentima, odgovornost, mudrost, ustrajnost, kreativnost, dosljednost, otpornost, entuzijazam, posvećenost, predanost, odanost, prilagodljivost, snalažljivost, strpljivost, izdržljivost, ljubaznost, poštenje, pouzdanost, dostojanstvo, čast, diskrecija, samodisciplina, marljivost, poduzetnost, samoinicijativnost, pristojnost, organiziranost, urednost, higijena itd.

Najčešći uzrok zašto posao opada nije u vanjskim faktorima, već u unutrašnjima. Nikakva kriza, osim moralne krize unutar same tvrtke, ne može uzdrmati poslovanje, ako je ono građeno na temeljima čija su građa vrline. Blagostanje tvrtke nije moguće, ako su njezini rukovoditelji i ostali zaposlenici vođeni slabostima kao što su: pohlepa, strah, kritiziranje, ogovaranje, egoizam, sebičnost, krađa, laganje, nepoštenje, varanje, kompromitiranje, apatija, pesimizam, sumnjičavost, zabrinutost, nepovjerenje, nepouzdanost, nesigurnost, nemarnost, smetenost, namrgođenost, ponos, oholost, arogancija, bahatost, taština, hvalisavost. indiskrecija, lijenost, nepristojnost, neorganiziranost, agresivnost, frustracija itd.

Iako su zaposlenici već obučeni raznim znanjima i vještinama, ponekad nedostaju neke koje se nigdje drugdje ne treniraju, kao što su, recimo, intuicija, smijeh i ho'oponopono.

Sve ove gore navedene vrline, mane i vještine su predmet našeg e-programa "Blagostanje za tvrtke" koje nudimo besplatno svim našim sponzorima.

Sponzoriranje programa

Postanite naš sponzor, pa ćemo dizajnirati e-program prema specifičnim potrebama vaše tvrtke, ustanove ili organizacije.

Otvoreni smo za vaše prijedloge, pa nas slobodno kontaktirajte.

Kao sponzor Životne škole, e-programa "Blagostanje", dobivate mogućnost oglašavanja na odabranim web stranicama i besplatan e-learning program za vaše zaposlenike, dizajniran prema vašim specifičnim potrebama.

Sve detalje možemo obrazložiti na upit.

Prijedlog cjenika za oglašavanje možemo Vam poslati na zahtjev.

 

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari